NERVOUS. & . ALHAMDULILLAH

Mr__Nervous_by_Percyfan94

It’s tomorrow right? I am super nervous dude! OMA OMA!!!!!

Tomorrow would be one of the important dates on my calendar. The first ever formal teaching session!!!!!!!!! oh nononononono~

Well then. I got an offer to be a tutor for Artificial Intelligent subject, which taken on fifth semester. Definitely will be teaching my third year junnies juolls!

Along the bachelor period, there were so many negative things happened. I don’t even mind either to be good or not. I care myself much. But, for getting this offer means, i have done something right. Right?

My all time wishes. To be a lecturer one fine day. This is the first step isn’t it? The baby step. Hope everything goes well. Smoothly. Pheww~

Adrenaline bursting here in there. Overdose!

Robust my tongue. No tongue-twist. No slippery. Ahh~

i’ll be the best me!! omnomnom~

Mr__Noisy_by_Percyfan94

NOT KNOWING HOW BLIND THAT WAS.

When i heard about my first love story, i started looking at you. Not knowing how blind that was. Lovers don’t finally meet somewhere. They’re in each other all along.

IMG_20140907_133009

sorry. no ethics in taking pictures. hahahaha

ADDICTED

Jyeah. Addicted. To the power of 8! Why 8? lay it down, it becomes infinity! hahahaha.

I am the type of person who’s living without over obsession on anything in the world. Hahahaha. I don’t watch Korean Movie, English Movie and sort of. Literally boring right? haha. Nevertheless, i’ll definitely sleep every time i watch those kind stuffs. Boring but, pretty say that i am in the safe sides somehow.  cheese~

The same thing happened to music. Whoever cares who’s on the top charts, right? I am seriously don’t care. Jeopardizing my life to keep on hypnotizing to entertainment? I do exposed to “real-life”. But not too much. Can say that i have no specific entertainer that i love. I like. Or even obsessed. Followed the one i want. And unfollowed the one annoyed.

Nevertheless. This kinda days, i keep on listening to Bunga Merah Punya’s songs?????? wadda~~~
hahahahaha. addicted. to Malay song? I am Malaysian babe. haha. Not all. certain crepe.

Heart kinda of vulnerability. They say no needed, yes indeed.

By the way, whoever cares~

.they are not leaving, but i am.

Now that I’ve lost everything to you
You say you wanna start something new
And it’s breaking my heart you’re leavin’
Baby, I’m grieving

But if you wanna leave, take good care
Hope you have a lot of nice things to wear
But then, a lot of nice things turn bad out there

Oooh, baby, baby, it’s a wild world
It’s hard to get by just upon a smile
Oooh, baby, baby, it’s a wild world
And I’ll always remember you like a child, girl

You know, I’ve seen a lot of what the world can do
And it’s breakin’ my heart in two
‘Cause I never want to see you sad girl
Don’t be a bad girl

But if you wanna leave, take good care
Hope you make a lot of nice friends out there
Just remember there’s a lot of bad and beware

Oooh, baby, baby, it’s a wild world
It’s hard to get by just upon a smile
Oooh, baby, baby, it’s a wild world
And I’ll always remember you like a child, girl

Baby I love you

But if you wanna leave, take good care
Hope you make a lot of nice friends out there
Just remember there’s a lot of bad and beware

Oooh, baby, baby, it’s a wild world
It’s hard to get by just upon a smile
Oooh, baby, baby, it’s a wild world
And I’ll always remember you like a child, girl

Oooh, baby, baby, it’s a wild world
It’s hard to get by just upon a smile
Oooh, baby, baby, it’s a wild world
And I’ll always remember you like a child, girl

fly up high and never come back

 BsxjzXbIUAA_8Yc

(do) doakan ku harus pergi (re) relakan aku di sini
(mi) misalnya aku kan pulang (fa) fastikan kau tetap menunggu
(sol) soal cinta luar biasa (la) lama-lama bisa gila
(si) siapa yang tahu pasti (do) doakan aku di sini

adududuh duh aku percaya
kali ini kau pasti bisa yeah
kuku kutanya ada yang salah
jelas ini luar biasa

hal yang baik tidak mudah, tak seperti kau bicara
mereka mengerti ini terlalu jadi masalah
ketika kau mulai bisa terbiasa untuk dapat
menikmati hari-hari tanpaku di sini

(do) doakan ku harus pergi (re) relakan aku di sini
(mi) misalnya aku kan pulang (fa) fastikan kau tetap menunggu
(sol) soal cinta luar biasa (la) lama-lama bisa gila
(si) siapa yang tahu pasti (do) doakan aku di sini

hal yang baik tidak mudah, tak seperti kau bicara
mereka mengerti ini terlalu jadi masalah
ketika kau mulai bisa terbiasa untuk dapat
menikmati hari-hari tanpaku di sini

(do) doakan ku harus pergi (re) relakan aku di sini
(mi) misalnya aku kan pulang (fa) fastikan kau tetap menunggu
(sol) soal cinta luar biasa (la) lama-lama bisa gila
(si) siapa yang tahu pasti (do) doakan aku di sini

BERHENTI

Bismillah.

For now on. I’ll stop stalking and hacking.

People talked bad behind. and it was ridiculously hurt.

Hackers tu takkan jadi hebat kalau tak menjadi seorang stalkers.

Buat apa lah. malas aku nak stalk dah. well the, kata2 mu menyakitkan hati kecilku. aceceh. Told S, its hurt. S said not to stalk anymore. stay calm. hahaha. macam kelakar. S, tq for yesterday. Wonderful talk. I love you more than you know. we are approaching our second years. Thanks for stay with me in my best and worst.

Bismillah. I wont stalk you anymore dear. Salam alayk for u. 🙂

TWITTER. tweet tweet.

Aku ada Twitter. Joined since June 2011.

 

Tapi tak active langsung. Bedebah punya tangan. (gila tak bersyukur) Hahahaha.

Betul… aku ada twitter. nak tengok? nak tengok? nah

 

Image

siap dengan bukti bahawasanya twitter telah wujud sekian lama.

 

Tapi tengoklah tweets berapa. boleh dikira dengan jari jemari kaki. Kenapa tak active bebenor tu?

 

I tell you what. aku dah banyak kali reset password pasal kindly forgot. hahahahahahahaha.

Lagipun, big boss ever told me not to overly attached to media social to express every single feeling of mine. Memang betul. Aku banyak perasaan. Memang sikit2 rasa nak luah. Sikiit2 rasa nak cerita. (WTH). hahahaha. Tapi benda ni sebenarnya kurang baik. Kalau marah sekalipun dengan orang, tak perlulah express semua benda atas maya. Rugi. Rugi. Rugi saham dunia. Lagi rugi saham akhirat. Haihh. mintak la dijauhkan.

Kadang kita tak sedar kita da mengguris hati orang. tak kurang jugak dah mencarut bagai. (Yang ni memang worse). Sebab itu hakikatnya. memang orang sekarang ni macam ni. konon trend. tak baik la weh korang.

Tulis benda biasa2 je pun ok. Bukan mesti nak maki hamun bagai. No good dude. no Good.

 

Pasal nanti. 10 tahun akan datang. Kalau baca balik status yang lepas-lepas, korang akan malu sendiri. Cuba bayangkan masa tu dah ada anak. anak yang baca. Anak pun tanya, “Kenapa mama suka mencarut dulu?”

Malu weh. Seriously.

GOOGLE TRANSLATE

With deep meaning. and details elaboration.

Image

Since primary school, kamus la teman sejati sepanjang masa aku. Sebab masa sekolah rendah aku jarang lulus BI. jarang dapat A & B.. memang C tu makanan rutin lah. Haaa, Ingat aku budak pandai ke weh? hahaha. memang start from Zero lah senang cakap. medium aku untuk belajar english, hanya lagu-lagu English. Bukan senang nak faham kalau tak tengok lirik. Lepastu cuba ayat2 tu dalam karangan. My mum budak sekolah omputih. “Broken English pun takpe”, dia pesan. Tapi Alhamdulillah. berkat usaha untuk menjadikan aku tak dungu English, boleh kata tahap english aku sekarang, B+. hahahaha.

Masa UPSR dulu, aku pulun kelas malam. Untuk subject English semata. Weh, sujud syukur tengok keputusan. Alhamdulillah, Bi masa UPSR dapat A.
Dan lepastu dah konfiden dengan English.

Alhamdulillah gred tak pernah berubah sampai SPM. sampai Universiti.

The point is, bukan aku nak cerita pasal keputusan aku, tapi, kalau korang keen dalam sesuatu benda, gandakan usaha korang.
Jangan lemah semangat. Believe me, workhard sangat membantu. good effort.

Bukan setakat work hard, tapi praktikkan semua perkara tu dalam kehidupan seharian. Memanglah pujangga mat salleh betul.

“PRACTICE MAKE PERFECT”.

Sekarang, alhamdulillah. walau tak bagus mana, aku boleh berbangga dengan lidah Melayu aku yang boleh bertutur bahasa Inggeris tak sebaik mana tapi tak seburuk mana.

Best. Seronok. Happy. GUUUMBIRA. itu the best ever feeling yang aku boleh describe bila dapat menguasai (tak berapa nak berkuasa) tiga Bahasa. Bahasa Melayu, Bahasa Inggeris dan Bahasa Arab.

 

Image

 

Walaupun babah berdarah cina tak berapa nak cina, aku tak pandai cakap cina. faham 40%. Sebab kawan baik mostly chinese!

 

Haha. Try weh belajar bahasa orang dan kuasai dengan baik. Tak rugi ape pun. Seriously. 🙂

Umrah Part 1

i wanna have a taste on the camel’s milk. jyeah~

BARELY SUPERMOMMY

Alhamdullillah.. We are back from our umrah trip.

It was a short one but I believe a visit to the Holy Kaabah will always be memorable for me. We brought Bella and Tasha along with us. I have to admit, they can be quite handful sometimes but the thought of leaving them behind is… unthinkable! Haha.. 

We flew to Jeddah via Dubai. I was sooo thankful because Frozen was shown on the in-flight tv. That one will keep B quiet during the flight, and I only left with Tasha to deal with. Haha..

I get a lot of questions from mothers out there on how to manage toddlers while in Tanah Haram. I’m not an expert, I’m just a struggling mommy like most of you.. *cheers* and of course with the help from my dear hubby and God’s willing, alhamdullilah..
B is already at the age where she can understand…

View original post 745 more words